HamburgerMenu
FirstLogo
search icon
Suomi
Cart

Yksityisyydensuoja

 

 

T√§m√§ verkkosivusto sis√§lt√∂ineen on Synergy WorldWide Inc:n omaisuutta. Yrityksen kotipaikka on 1955 W. Grove Parkway, Suite #100 Pleasant Grove, Utah 84062 (801) 769-7800, ja sen yritystunnus on 4750041-0142. Synergy WorldWide, Inc. (‚ÄĚSynergy‚ÄĚ tai ‚ÄĚme‚ÄĚ) suhtautuu henkil√∂tietojen tietosuojan varmistamiseen eritt√§in vakavasti. T√§ss√§ tietosuojalausekkeessa kerrotaan k√§yt√§nn√∂ist√§mme ja siit√§, miten niit√§ sovelletaan sinuun, kun vierailet osoitteessa synergyworldwide.com (‚ÄĚsivusto‚ÄĚ). Tarkistathan k√§yt√§nn√∂t ajoittain, sill√§ niit√§ saatetaan muokata silloin t√§ll√∂in. K√§ytt√§m√§ll√§ sivustoa hyv√§ksyt mahdolliset muutokset. Olemme kuitenkin aina sitoutuneita suojelemaan vierailijoiden yksityisyytt√§.

 

1. Tietojen kerääminen

 

  • Henkil√∂tietojen ker√§√§misen syyt. Saatamme ker√§t√§ henkil√∂tietoja t√§m√§n sivuston kautta erilaisista syist√§. N√§it√§ ovat muiden muassa seuraavat:
    • Sopimuksen laatiminen ja solmiminen kanssasi. T√§m√§ kattaa esimerkiksi tilaukset, tuotetoimitukset ja -palautukset, takuuasiat, maksujen k√§sittelyn ja j√§sensopimukset, joihin saattaa liitty√§ sinun ja muiden j√§senten ansiolaskelmia sek√§ t√§llaisten tietojen s√§ilytt√§mist√§ j√§sentiedoissasi.
    • Lakivelvoitteidemme t√§ytt√§minen. T√§m√§ kattaa esimerkiksi verotukseen ja kirjanpitoon liittyv√§t velvollisuudet sek√§ viranomaisten pyynt√∂ihin vastaamisen.
    • Liiketoimintamme tarkoituksen t√§ytt√§minen. T√§m√§ kattaa esimerkiksi palveluidemme tarjoamisen, niiden turvallisuuden ja koskemattomuuden varmistamisen, sivuston k√§ytt√∂kokemuksen parantamisen, k√§ytt√∂ehtojemme, k√§yt√§nt√∂jemme ja muiden oikeuksien t√§yt√§nt√∂√∂npanon ja harjoittamisen sek√§ pyyt√§miesi, tuotteitamme ja palveluitamme koskevien tietojen toimittamisen sinulle.
    • Suostumuksesi. Saatat suostua palveluiden ja tarjousten vastaanottamiseen, tapahtumiin ja haasteisiin osallistumiseen, tietojesi k√§ytt√∂√∂n tuotteidemme ja/tai palveluidemme markkinoinnin yhteydess√§ sek√§ ev√§steiden k√§ytt√∂√∂n j√§ljemp√§n√§ esitetyn mukaisesti. Voit perua suostumuksesi j√§ljemp√§n√§ esitetyll√§ tavalla, mutta jos teet niin, et v√§ltt√§m√§tt√§ pysty k√§ytt√§m√§√§n sivustoa tai tuotteitamme.
  • Sinulla voi olla oikeus vastustaa tiettyj√§ n√§ist√§ syist√§ sovellettavan lain nojalla, mutta jos teet niin, et v√§ltt√§m√§tt√§ pysty hy√∂dynt√§m√§√§n sivuston kaikkia toimintoja.
  • Itse antamasi tiedot. Ker√§√§mme ainoastaan henkil√∂tietoja, jotka annat meille vapaaehtoisesti k√§ytt√§ess√§si palveluitamme. T√§llaisia ovat esimerkiksi nimesi, postiosoitteesi, s√§hk√∂postiosoitteesi, puhelinnumerosi ja maksukorttitietosi (‚ÄĚhenkil√∂tiedot‚ÄĚ‚ÄĚ). Voit aina p√§√§tt√§√§ olla antamatta tietoja meille. T√§ll√∂in emme kuitenkaan v√§ltt√§m√§tt√§ pysty toimittamaan sinulle pyyt√§mi√§si palveluita. Vierailijat voivat k√§ytt√§√§ sivustoa antamatta henkil√∂tietoja.
  • Automaattisesti ker√§tt√§v√§t tiedot. Emme laadi lokeja henkil√∂tiedoista automaattisesti emmek√§ yhdist√§ automaattisesti laadittujen lokien sis√§lt√§mi√§ tietoja henkil√∂tietoihin. Saatamme kuitenkin tallentaa sivuston kautta saatuja tietoja, jotka eiv√§t mahdollista henkil√∂iden tunnistamista. T√§llaisia ovat esimerkiksi vierailijoiden m√§√§r√§ ja sivustolla k√§yntien tiheys, ennen sivustolle saapumista ja sivustolta l√§ht√∂si j√§lkeen k√§ytt√§m√§si sivustot, k√§ytt√§m√§si verkkoselain ja IP-osoitteesi. T√§llaisia tietoja k√§ytet√§√§n ainoastaan kootusti.
  • Ev√§steet ja vastaavat tekniikat. Useimpien muiden sivustojen tavoin k√§yt√§mme ev√§steit√§ tai datatiedostoja, jotka tallentuvat tietokoneellesi automaattisesti. Ne auttavat meit√§ ymm√§rt√§m√§√§n, kuinka vierailijat k√§ytt√§v√§t sivustoa, ja parantavat siten k√§ytt√∂kokemusta. Yleisesti ottaen ev√§steet eiv√§t sis√§ll√§ henkil√∂tietoja, ellet sin√§ vierailijana tietoisesti anna t√§llaisia tietoja. K√§yt√§mme ev√§steit√§, jotta voimme tunnistaa sinut palatessasi sivustolle ja tarjota sinulle paremman k√§ytt√∂kokemuksen. Emme k√§yt√§ ev√§steit√§ emmek√§ tallenna henkil√∂tietoja tai yhdist√§ henkil√∂tietoja ja ev√§steisiin tallennettuja tietoja, jotka eiv√§t mahdollista henkil√∂iden tunnistusta. Saatamme sallia kolmansien osapuolten ev√§steiden ja vastaavien tekniikoiden k√§yt√∂n sivustolla, mutta emme pysty hallitsemaan t√§llaisten ev√§steiden ja tekniikoiden k√§ytt√∂√§ tai sis√§lt√∂√§. Verkkoselaimessa on usein mahdollista poistaa ev√§steet selaimen v√§limuistista, est√§√§ niiden k√§ytt√∂ tai pyyt√§√§ ilmoitusta niiden k√§yt√∂st√§. Jos est√§t ev√§steiden k√§yt√∂n, et kuitenkaan v√§ltt√§m√§tt√§ pysty k√§ytt√§m√§√§n kaikkia sivuston toimintoja. Synergy ei ker√§√§ sinua koskevia tietoja muista l√§hteist√§, kuten julkisista arkistoista, julkisilta tahoilta tai yksityisilt√§ organisaatioilta.
  • Do Not Track -pyynn√∂t. Verkkoselaimessa voi olla mahdollista l√§hett√§√§ Do Not Track pyynt√∂, joka mahdollistaa sivuston k√§yt√∂n anonyymisti. Noudatamme verkkoselainten Do Not Track -pyynt√∂j√§. Anonyymin√§ et kuitenkaan v√§ltt√§m√§tt√§ pysty k√§ytt√§m√§√§n kaikkia sivuston toimintoja.

 

2. Tietojen käyttö

 

Käytämme sivuston kautta keräämiämme tietoja pyytämiesi palveluiden tarjoamiseen, sisällön tarjoamiseen sekä sivustolla vierailun kautta saamasi kokemuksen parantamiseen. Voit liittyä sähköpostilistoille ja pyytää, että ohjaamme sinut itsenäisen Synergy-edustajan (määritelmä jäljempänä) puoleen, jotta saat lisätietoja Synergy-tuotteiden ostamisesta ja itsenäiseksi Synergy-edustajaksi ryhtymisestä. Jos ostat Synergy-tuotteita tai ryhdyt itsenäiseksi Synergy-edustajaksi, käytämme henkilötietojasi myös 1) palveluiden tuottamiseen (kuten tilausten käsittelyyn sekä komissioiden laskemiseen ja maksamiseen), 2) asiakkaille ja alalinjasi jäsenille tarjoamiesi palveluiden parantamiseen, 3) lisäpalveluiden tarjoamiseen sinulle sekä 4) lakivaatimusten täyttämiseen. Näiden tarkoitusten edistämiseksi Synergy saattaa jakaa tietojasi yhdysvaltalaisen emoyhtiönsä sekä muunmaalaisten tytäryhtiöidensä kanssa. Emme kerää emmekä käytä henkilötietojasi mihinkään muuhun tarkoitukseen. Jos haluamme tehdä niin, pyydämme aina ensin suostumustasi.

 

3. Tietojen jakaminen kolmansien osapuolten kanssa

 

Saatamme jakaa henkilötietoja sisar- ja tytäryritystemme kanssa. Synergy toimii useissa maissa eri puolilla maailmaa. Maailmanlaajuisen yhdenmukaisuuden varmistamiseksi tiettyjä verkkosivuston toimintoja hallitaan samasta paikasta, tällä hetkellä Yhdysvalloista. Lisäksi ylälinjasi jäsenet saattavat asua Yhdysvalloissa tai muissa maissa. Euroopassa, Yhdysvalloissa ja muualla maailmassa noudatetaan erilaisia tietosuojalakeja. Tietyt eurooppalaiset lait edellyttävät, että Synergy suojaa tietosi, kun ne siirretään Euroopan ulkopuolelle. Tietojen siirto muihin Synergy-yksiköihin Yhdysvalloissa tapahtuu Privacy Shield -tietosuojajärjestelyn mukaisesti.

Jos Synergyn täytyy toimittaa henkilötietojasi ylälinjasi jäsenille, se turvautuu jäsensopimukseen.

Tarjotessaan pyyt√§mi√§si palveluita Synergy saattaa k√§ytt√§√§ sivuston yll√§pitoon ja muihin toimiin ‚Äď kuten sivuston kehitt√§miseen, tilausten toimittamiseen, pakettien toimittamiseen, hallinnollisiin ja kirjanpidollisiin toimiin sek√§ asiakaspalvelun tarjoamiseen ‚Äď sis√§isi√§ ja ulkoisia palveluntarjoajia. N√§m√§ palveluntarjoajat saattavat p√§√§st√§ k√§siksi henkil√∂tietoihisi, mutta niit√§ sitovat lain edellytt√§m√§t, sopimukselliset tietosuojalausekkeet, joiden mukaan ne saavat k√§ytt√§√§ tietoja ainoastaan teht√§viens√§ suorittamiseen. Jotkin n√§ist√§ palveluntarjoajista saattavat toimia maissa, joissa tietosuoja ei ole yht√§ kattava kuin omassa maassasi.

Synergy ei tällä hetkellä myy tai vuokraa henkilötietojasi ulkopuolisille tahoille markkinointitarkoituksiin. Kunnioitamme yksityisyyttäsi emmekä vaaranna suhdettamme kanssasi myymällä tietojasi ilman etukäteen antamaasi suostumusta.

Synergy saattaa kuitenkin jakaa henkilötietojasi täyttääkseen lakivelvoitteensa, jos hallitus tai yksityinen taho sitä pyytää kanteen, haasteen, tutkimuksen tms. yhteydessä, sekä vastatakseen henkilökohtaiseen tai yleiseen turvallisuuteen liittyvään asiaan, tutkiakseen tietoturvahäiriöitä, suojatakseen omat etunsa, oikeutensa ja omaisuutensa, myydessään tai siirtäessään omaisuutta tai vastaavien liikeneuvotteluiden yhteydessä.

 

4. Tietojen turvallisuus

 

Synergy pyrkii varmistamaan henkilötietojen paikkansapitävyyden, ajankohtaisuuden ja turvallisuuden hallinnollisin, teknisin ja fyysisin keinoin. Tietojen siirto internetin tai elektronisen tietokannan kautta ei kuitenkaan ole koskaan täysin turvallista. Vaikka pyrimme suojaamaan tietojasi esimerkiksi seuraavin tavoin, emme pysty varmasti takaamaan niiden pysymistä turvassa.

    • Synergy k√§ytt√§√§ henkil√∂tietoja siirt√§ess√§√§n tai vastaanottaessaan aina SSL-protokollan avulla suojattua yhteytt√§. SSL-protokollaa k√§ytett√§ess√§ kahden tietokoneen v√§lill√§ internetin kautta siirrett√§v√§t tiedot salataan niin, ett√§ vain l√§hett√§v√§ ja vastaanottava tietokone pystyv√§t lukemaan niit√§. SSL-protokollan avulla varmistamme, ettei kukaan sieppaa tietoja, kun niit√§ siirret√§√§n meille. Suojattua yhteytt√§ k√§ytet√§√§n, kunnes maksuprosessi on suoritettu loppuun tai perutaan.
    • Synergy rajoittaa p√§√§syn henkil√∂tietoihin sellaisiin ty√∂ntekij√∂ihin, alihankkijoihin ja edustajiin, jotka tarvitsevat tietoja ty√∂teht√§viens√§ suorittamiseen. Heill√§ on velvollisuus pit√§√§ henkil√∂tietosi luottamuksellisina. Jos he eiv√§t t√§yt√§ velvoitteitaan, Synergy voi ryhty√§ kurinpidollisiin toimiin tai p√§√§tt√§√§ ty√∂-, alihankinta- tai edustussuhteen.

 

5. TIETOJEN S√ĄILYTT√ĄMISEN KESTO

 

Synergy säilyttää henkilötietoja aktiivisissa tiedostoissa tai järjestelmissä niin kauan kuin niitä tarvitaan niiden keräystarkoitukseen, laissa määritettyyn tarkoitukseen tai sopimusvelvoitteidemme täyttämiseen asiakkaitamme tai itsenäisiä Synergy-edustajia kohtaan. Pyrimme kohtuullisin keinoin varmistamaan, että tiedot pitävät paikkansa ja ovat täydellisiä. Pyynnöstä päivitämme tai korjaamme tietoja tarvittaessa.

 

6. Itsenäisten edustajien organisaatiotiedot

 

Synergy on suoramyyntiorganisaatio, joka levitt√§√§ tuotteitaan j√§senist√§, j√§lleenmyyjist√§ ja johtajista (‚ÄĚitsen√§isist√§ edustajista‚ÄĚ) koostuvan verkoston kautta. Voit tehd√§ tilauksen itsen√§isen edustajan tai suoraan Synergyn kautta, ja tilauksen k√§sittelemiseksi Synergy jakaa tietosi itsen√§isen edustajasi kanssa. Jokainen asiakas voi valita, miten h√§n tekee tilauksensa ja miten h√§neen otetaan yhteytt√§.

Itsenäistä edustajaa, joka tuo uuden itsenäisen edustajan mukaan Synergy-liiketoimintaan, kutsutaan sponsoriksi. Sponsorit voivat rakentaa omia itsenäisiä myyntiorganisaatioitaan. Auttaakseen itsenäisiä edustajia heidän liiketoiminnassaan Synergy toimittaa sponsoreille heidän organisaatioraporttinsa, jotka sisältävät heidän asiakkaidensa ja itsenäisten edustajien henkilö- ja yritystietoja, kuten nimen, osoitteen, Synergyn ID-tunnuksen, puhelinnumeron, sähköpostiosoitteen, faksinumeron, tason tai sijoituksen Synergyn markkinointisuunnitelmassa sekä volyymi- ja myyntitilastoja. Nämä raportit toimitetaan itsenäiselle jälleenmyyjälle luottamuksellisesti ja ainoastaan Synergy-liiketoiminnan kehittämistä varten, ja ne ovat Synergyn luottamuksellisia liikesalaisuuksia. Jotkut Synergy-edustajat voivat asua maissa, joissa tietosuoja ei ole yhtä kattava kuin omassa maassasi.

 

7. Lapset

 

Tämä sivusto on tarkoitettu yleiselle yleisölle, eikä sitä ole suunniteltu tai kohdistettu lapsille. Synergy ei tietoisesti kerää, käytä tai levitä alle 13-vuotiaitten lasten henkilötietoja. Jos tietoomme tulee alle 13-vuotiaitten lasten henkilötietoja, käytämme niitä ainoastaan ottaaksemme yhteyttä lapsen vanhempaan tai huoltajaan saadaksemme tältä toteen näytettävän suostumuksen. Jos tämä ei onnistu kohtuullisen ajan kuluessa, pyrimme kohtuullisin keinoin poistamaan tiedot rekistereistämme. Vanhemman tai huoltajan pyynnöstä toimitamme kuvauksen mahdollisesti keräämistämme henkilötietotyypeistä.

 

8. Linkit kolmansien osapuolten sivustoille

 

Sivustolla voi olla linkkejä kolmansien osapuolten ylläpitämille ja hallitsemille verkkosivustoille, jotka eivät ole millään tavoin meidän hallinnassamme. Kolmannen osapuolen verkkosivustoille antamiisi tietoihin sovelletaan kunkin sivuston omia tietosuojakäytäntöjä. Suosittelemme, että perehdyt näihin käytäntöihin ja esität kysymyksiä, ennen kuin luovutat tietoja kolmansien osapuolten hallitsemille sivustoille. Emme ota minkäänlaista vastuuta kolmansien osapuolten verkkosivustojen sisällöstä, toiminnasta tai käytännöistä. Kolmansien osapuolten verkkosivustojen linkittäminen Synergyn sivustolle ei tarkoita, että hyväksymme kyseisen verkkosivuston sisällön, toiminnan tai käytännöt.

 

9. Oikeudet henkilötietoihin

 

Alueesi lainsäädännöstä riippuen sinulla saattaa olla erilaisia henkilötietojasi koskevia oikeuksia, kuten oikeus saada pääsy tietoihin, oikeus niiden käsittelyn rajoittamiseen, oikeus vastustaa niiden käsittelyä (esimerkiksi suoramarkkinointitarkoituksiin) sekä oikeus tietojen siirtämiseen ja poistattamiseen. Joitakin näistä oikeuksista voit harjoittaa sivuston toimintojen kautta. Jos sopivaa toimintoa ei ole käytettävissä, voit lähettää Synergylle sähköpostia osoitteeseen privacy@synergyworldwide.com. Huomaathan, että edellä mainittuihin oikeuksiin saatetaan soveltaa lain mukaisia rajoituksia.

 

10. Privacy Shield -tietosuojalauseke

 

Synergy on tietoinen Euroopan unionin ja sen j√§senvaltioiden tietosuojak√§yt√§nn√∂ist√§, jotka rajoittavat j√§senvaltioissa asuvien yksityishenkil√∂iden henkil√∂tietojen siirt√§mist√§ Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolelle. Synergy on aiemmin vahvistanut noudattavansa Euroopan unionin ja Yhdysvaltain v√§list√§ Safe Harbor -sopimusta, jonka tarkoitus on mahdollistaa henkil√∂tietojen siirt√§minen Euroopan talousalueen ja Yhdysvaltain v√§lill√§ Euroopan unionin lakien mukaisesti. Nyt Nature‚Äôs Sunshine Products, Inc. ja sen yhdysvaltalaiset tyt√§ryhti√∂t noudattavat Yhdysvaltain kauppaministeri√∂n ohjeiden mukaisesti Euroopan unionin ja Yhdysvaltain v√§list√§ Privacy Shield -sopimusta ker√§tess√§√§n, k√§ytt√§ess√§√§n ja s√§ilytt√§ess√§√§n tietoja Euroopan talousalueelta. Synergy on vahvistanut noudattavansa Privacy Shield sopimuksen mukaisia tiedoksiantoon, valinnanvapauteen, siirtovastuuseen, turvallisuuteen, tietojen koskemattomuuteen, k√§ytt√∂tarkoituksen rajoitukseen, k√§siksi p√§√§syyn, valituksiin, t√§yt√§nt√∂√∂npanoon ja edesvastuuseen liittyvi√§ periaatteita Euroopan talousalueelta Privacy Shield sopimuksen nojalla siirrettyjen henkil√∂tietojen k√§sittelyss√§. Lis√§tietoja Privacy Shield ohjelmasta (englanniksi) on osoitteessa https://www.privacyshield.gov. Samassa osoitteessa voit tutustua yrityksen sertifiointiin. Euroopan talousalueella asuvat henkil√∂t, joilla on kysytt√§v√§√§ tai huomautettavaa siit√§, kuinka Synergy siirt√§√§ tai k√§sittelee heid√§n henkil√∂tietojaan, voivat tehd√§ valituksen k√§ytt√§en j√§ljemp√§n√§ mainittuja yhteystietoja. Mik√§li Euroopan talousalueella asuva henkil√∂ on tyytym√§t√∂n sis√§isen valitustenk√§sittelyprosessin lopputulokseen, h√§n voi maksutta tehd√§ valituksen American Arbitration Association¬ģ (AAA) j√§rjest√∂n International Centre for Dispute Resolution¬ģ (ICDR) yksik√∂n kautta ja k√§ynnist√§√§ sitovan sovittelun tietyin ehdoin. Lis√§ksi Synergy on Yhdysvaltain kauppakomission, liikenneministeri√∂n ja muiden julkisoikeudellisten viranomaisten tutkinta- ja t√§yt√§nt√∂√∂npanovallan alainen.

 

11. Kysymykset ja valitukset

 

Synergy suhtautuu yksityisyyteesi vakavasti. Jos uskot, että emme ole toimineet tämän tietosuojalausekkeen mukaisesti, ota meihin yhteyttä, jotta voimme selvittää tilanteen. Euroopan unionin jäsenmaissa asuvilla käyttäjillä on oikeus tehdä valitus alueensa valvontaviranomaiselle, jos he ovat huolissaan henkilötietojensa käytöstä tai keräämisestä emmekä pysty ratkaisemaan asiaa.

 

Tietosuojakäytäntöjämme koskevissa tiedusteluissa ja muissa asioissa voit kääntyä asiakaspalvelumme puoleen:

Customer Service
SYNERGY
1955 W. Grove Parkway
Suite #100
Pleasant Grove, Utah 84062
(801) 769-7800
privacy@natr.com

 

Mainitsethan asiasi luonteen sähköpostiviestisi otsikkokentässä.

 

Jos haluat käyttää oikeuttasi saada pääsy tietoihin, korjauttaa tai poistattaa niitä, siirrättää niitä tai kieltää niiden käyttö automaattiseen päätöksentekoon tai profilointiin, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen privacy@natr.com.

 

Voit myös ottaa meihin yhteyttä seuraavien kanavien kautta:

Customer Service
SYNERGY
1955 W. Grove Parkway
Suite #100
Pleasant Grove, Utah 84062
(801) 769-7800
privacy@natr.com

 

Olemme nimittäneet eurooppalaisen tietosuojavastaavan:

ADDIENS ASESORES JUR√ćDICOS Y TRIBUTARIOS, SLP,
Travessera de Gracia, 29, 2¬ļ 1¬™
p.minana@addiensajt.com
+34932413090

 

Kiitos, että tutustuit käytäntöihimme.

Koska tietosuojalainsäädännöt muuttuvat aika ajoin, Synergy pidättää oikeuden muokata näitä käytäntöjä. Käythän silloin tällöin katsomassa, onko tästä selosteesta julkaistu uusi versio.

Muokattu viimeksi 14.5.2018.